Aktivitetsmeny

FRI KONSTRUKSJON / FLYTSONELEK
FRI KONSTRUKSJON / FLYTSONELEK

Barn får tilgang til store mengder papp, sakser, tape og tusjer. Det er ingen regler, maler eller rammer for hva barna kan lage. Det er fokus på at barna konstruerer med minst mulig innblanding av voksne, og at de får jobbe i flytsonen. Passer [...]

ARKITEKTSKOLEN
ARKITEKTSKOLEN

Samlinger der kan får innføring i enkelt arkitektur og får eksperimentere med estetikk, former og rom. Litt teori og mye bygging og problemløsing. Her bygges det små modeller i papp. Passelig for grupper med noenlunde samme alder.

INGENIØREN UTFORDRES!
INGENIØREN UTFORDRES!

Kan det fly? Kan det flyte? Eller kan det tåle vekten av en mann? Kan du lage et sverd som kan dele et eple? Her får man som gruppe eller enkeltpersoner ulike utfordringer som skal løses på tid.  Passer for barn i skolealder og oppover.

POP-UP BARNEPARKERING
POP-UP BARNEPARKERING

Vi kan arrangere pop-up barneparkering i kjøpesenter eller på andre arrangement. Et sted der barna kan leke og konstruere mens kundene eller besøkende får litt fritid. Gi kundene dine et trygt og spennende tilbud for barna deres.

SKREDDERSØM
SKREDDERSØM

Har du behov for at vi møter et spesifikt behov du har? Vi kan tilpasse opplegg til spesialgrupper, private arrangement eller spesielle situasjoner. Teambuilding eller bursdag? Ta kontakt og vi finner løsninger.

FOREDRAG
FOREDRAG

Hvor har det blitt av barna på lekeplassen, i skogen og i gata? Hva kan som foreldre eller vi som jobber med barn gjøre for å forhindre at det kun er de voksne som har det psykologiske eierskapet til barnas lek? Vi vil barna det beste, men har [...]


Har du en ide så ta kontakt, vi finner en løsning!