Vil du jobbe med Papperiet?

Vi trenger folk til å ta oppdrag for oss på kjøpesenter i Bergen, Oslo og Trondheim i fra våren 2019. Meld din interesse nå! Oppdragene er typisk på lørdager, men kan også være ved spesielle anledninger.

Arrangementet varer normalt mellom 3 og 4 timer, og det er noe for- og etterarbeid. Oppgaven din er å forberede arrangementet, gjennomføre og rydde etter arrangementet. Dette er perfekt for studenter som vil tjene litt ekstra i ny og ne.

Vi er på jakt etter de som kan og ønsker å skape rom for lek og magi for barna som kommer på Papperiet. Så er du kreativ, glad i barn og er god på å kommunisere så er dette kanskje noe for deg. Vi forventer at du er meget service-innstilt og har godt humør og stå på vilje. Og selvsagt må alle du kunne fremlegge plettfri vandelsattest før oppdrag. Kjenner du deg igjen  dette så vil vi høre fra deg. Vår første vurdering er av svarene vi får inn i Steg 1, som er å fylle ut skjemaet det er linket til nedenfor. Vi benytter Assistentprøven som opplærings-plattform for oppdragstakere.

For de som er aktuelle videre i prosessen får informasjon i epost. Der blir det også informert om steg 2 og 3 i utvelgelsesprosessen.

Jeg vil melde min interesse